Get Adobe Flash player

Fonoforese of Stemvorken healing met kristallen

Stemvork  = Trilling =  Energie = Gezondheid!


Geo vormen

3 mei 2016 Fonoforese avond "Basis" uitleg voor beginners Avond van 19.30 - 21.30 uur
Alles is energie, ook ons lichaam is energie. Energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling.Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan dan hersteld de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.


Geluidsfrequenties


golffrequenties

De stemvorken hebben verschillende frequenties. Deze frequenties werken diep door in de totale mens. In zijn lichaam, ziel en geest. Wanneer je bedenkt dat wij voor ongeveer 75% uit water bestaan en je weet dat water de trilling overbrengt en vasthoud zelfs voor hele lange tijd, dan is goed voor te stellen hoe de trillingen van de stemvorken ons hele lichaam, ons hele systeem, kunnen doortrillen en in evenwicht kunnen brengen.

 


Trillingsfrequenties van planeten


Hans Cousto ontdekte de link tussen de bewegingen van de planeten en de muziek. De omwentelingsritmes van de hemellichamen, de trillingsfrequenties, heeft Hans Cousto geoctaveerd tot voor de mens hoorbare tonen. Hans Cousto liet stemvorken maken met die specifieke planeet frequenties.

 


Planeten en organen
dierenriem planeten

De planeten werken diep in met hun krachten en energieën in de mens. Zie hiervoor ook de tekst bij Noorderlicht healing/therapie. Elke planeet werkt specifiek in op een van onze organen. Wanneer in ons leven een orgaan uit balans is geraakt met het daarbij behorende chakra, dan is het voor de planeet lastiger om als het ware door de ruis heen te dringen. Stemmen we het chakra dan weer op de juiste planeet of frequentie af dan kan het chakra weer dienen als een zuivere poort. Een poort tussen de kosmos en het menselijk lichaam. Het betreffende orgaan wat met dat chakra samenhangt heeft nu weer de gelegenheid te herstellen. Hierbij gaan we er van uit dat de macrokosmos en de microkosmos met elkaar in evenwicht en overeenstemming zijn. Het zelfgenezend vermogen wordt  aangesproken in de fonoforese of toonpunctuur.

 


Healingen met stemvorken & kristallen 


Op welke wijze kunnen we met de stemvorken en kristallen verlichting en healing geven;

  • Botten: Door het plaatsen van de stemvork op de botten wordt de trilling door een grootgebied van het lichaam geleidt. Botten resoneren het sterkst.
  • Op energiebanen en acupunctuur punten: Dan volgt de trilling van de stemvork des betreffende energiebaan. Dit geld hetzelfde voor reflexzones, chakra’s, meridianen, triggerpoints en ayurvedische drukpunten.
  • Aura: Hierbij is het mogelijk de stemvork aan te slaan en in bepaalde gebieden van de aura te laten resoneren, of de aura te egaliseren en als het ware na een behandeling weer te dichten.
  • Chakra’s: Door de juiste stemvork op het chakra te plaatsen kun je de chakra’s in balans brengen.
  • Pijnpunten: Ook is het mogelijk om met de stemvork direct op pijnpunten in het lichaam te werken. Dit werkt met vastzittende pijn of chronische pijnen, bij ontstekingen of zenuwpijnen, bij schietende of reumatische pijnen. Bij maag, darm en lever problemen. Bij rug, spier of zenuwpijnen. Bij hormonale klachten. Ik zelf heb er mijn menstruatie pijnen mee weg gekregen. Bij klachten aan de urine wegen, bij nierstenen en stofwisselingsklachten.
  • Energiepunten en verzamelpunt plaatsingen zijn ook mogelijk. Wij hebben in ons lichaam verschillende belangrijke energiepunten en het verzamelpunt. Om deze energiepunten weer optimaal te laten functioneren kunnen we met stemvorken de energie aanspreken en laten stromen.
 Kortom er is heel veel mogelijk.

Heb je interesse gekregen en wil je het een keer ervaren dan ben je welkom bij een workshop of een privé sessie.

3 mei 2016 Fonoforese avond "Basis" uitleg voor beginners Avond van 19.30 - 21.30 uur

Workshops

Stemvork Healing