Get Adobe Flash player

Fonoforese lesavond met Basis uitleg voor beginners 3 mei 19.30 - 21.30 GRATIS te volgen

Wat is het doel van deze avond
Het is een lesavond voor mensen die meer willen weten over het werken met stemvorken.  Wanneer je de opleiding of de modules wilt volgen en je hebt nog weinig of geen ervaring met stemvorken dan wordt je gevraagd eerst deze avond te volgen.

Het is een informatieve avond die een goede basis geeft voor het volgen van de Fonoforese opleiding zowel in de dag vorm als de module vorm. Door het volgen van deze avond ben je instaat om in elke basismodule in te stappen. Dus...je kunt hierna direct in module IV instappen en daarna module I, II of III volgen.

Wat komt er aanbod
Hoe werkt resonantie?
Hoe werken de trillingen van de stemvorken in op de mens?
Hoe houd ik de stemvork vast?
Waar plaats ik de stemvorken?
Bij welke vormen van ziekte kun je de stemvorken inzetten?
Wat zijn contra indicaties?
Wanneer mag ik de stemvork niet gebruiken?
Waarvoor kan ik de stemvork wel gebruiken?

Je ontvangt een uitgebreide syllabus als naslag werk waarin de stemvorken stuk voor stuk beschreven worden, de meridianen beschreven staan met hun belangrijkste punten. Een lijst met stemvorken en hun werking als mede een lijst met klachten en de daarbij goed functionerende stemvorken.

De avond kun je gratis volgen. Wil je de syllabus aanschaffen dan kan dit. Kosten voor de syllabus zijn € 25 euro
Het is belangrijk u aan te melden. Graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28423459

Mocht je na deze avond de fonoforese willen leren dan is er in mei van 4 - 8 mei 2016 een module te volgen. U kunt kiezen om vijf dagen te komen of minder dagen te volgen. Zie hiervoor de Module Opleiding.