Get Adobe Flash player

Opleiding tot Stemvork Kristal Therapeut

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

 "Fonoforese of Toonpunctuur opleiding ook wel Ohmpunctuur genoemd". Een unieke opleiding voor mensen die gedegen en onderbouwt willen kunnen werken met trillingsfrequenties. De stemvorken en de kristallen, Platonische lichamen Kubus, octaëder, icosaëder, tetraëder en Pentagon dodecaëder, zijn de middelen waarmee we werken. Met behulp van zuivere trilling kunnen we het lichaam, de ziel en de geest in balans brengen. Dit is een veel omvattende en gedegen opleiding die je de kneepjes van het therapeutschap en het trillingsfrequentiewerk goed leert.

Phi spiraal stemvorkenWil je meer bewustzijn en kennis hebben op het gebied van stemvorken, frequenties, ziekteprocessen, kristallen, planeten, Heilige geometrie, oliën, essencen en kleuren dan is dit de opleiding voor jou.

Fonoforese is werken met trillingsfrequentie. Alles is trilling en beweging. Van het hoogst fijnstoffelijke tot de meest verdichte materie heeft alles een trilling. Dit drukken wij uit in Hertz. (Het aantal trillingen per seconde).

Elke stemvork heeft een eigen trillingsfrequentie en daar mee een heel specifiek bereik en karakter. De doelstelling is om stemvorken in te zetten voor het helen van lichaam, ziel en geest. Ken je de werking en het karakter van de stemvorken, herken je het ziekte proces, dan kun je de juiste trilling aanbieden zodat het lichaam zich hersteld en weer in balans komt.

 
Dagopleiding

De dagopleiding bestaat uit vier niveau's van elke 7 dagen. Je schrijft je per niveau in. De niveaus zijn onafhankelijk van elkaar en in verschillende volgorde te volgen. Je hoeft dus niet bij niveau I te beginnen.

Met korte teksten is hier de lesstof per niveau aangegeven:

Naast het volgen van de lesstof werk ik vanuit intuïtie en afstemming met het Hoger bewustzijn. Dit betekent dat ik mij voor elke les afstem op wat er die dag mag gebeuren. De constellatie van de groep en het proces waar de individuen in zijn geven mij de juiste afstemming op het lesmateriaal voor die dag.

Je kunt je per niveau inschrijven. Na elk niveau ontvang je een certificaat en na alle niveau's een diploma Fonoforese Kristal Therapeut. Naast je diploma ontvang je ook een getuigschrift waarin beschreven wordt hoe je ontwikkeling is gegaan en wat jouw specifieke kwaliteit is. Het is in de voorgaande jaren gebleken dat de cursisten heel blij worden van het getuigschrift omdat zij het gevoel hierbij ontvangen werkelijk gezien te worden.


Hoe ziet een dag eruit

We beginnen de dag met zang en meditatie om onze afstemming gericht en in harmonie te krijgen op Eenheid, Licht & Liefde. Daarna volgt een theorie gedeelte met uitleg en een korte demonstratie van de te geven sessie. Dit is afhankelijk van het onderwerp gemiddeld 60 minuten. Dan gaan we aan het werk met de opdracht voor die dag. Na de middag pauze hervatten we de lesdag weer met een korte uitleg en theorie alvorens een volgende behandeling in te gaan.De opleiding is rust en intensiviteit

Het werken met stemvorken vraagt om een rustige omgeving en een liefdevolle intentie. Rust omdat je een tot twee sessies per lesdag ontvangt en hier heerlijk bij kunt ontspannen en liggen. Wanneer jij de sessie geeft wordt van jou ook de diepe rust verwacht tijdens het behandelen van je medecursist. Je zult merken dat je hier weinig moeite voor hoeft te doen. De trillingen van de stemvorken werken niet alleen door in de ontvanger maar ook in de behandelaar.Trillingsverhoging en spontane inwijdingen

De Fonoforese opleiding heeft niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken maar juist ook een trilling verhogend effect waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met stemvorken. Een van de cursisten benoemde, dat het eerder een Healer opleiding is dan een therapeuten opleiding. Dit ontstaat ook doordat we de stemvorken combineren met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence en andere energetische healing elementen.


 
Wat kan de dagopleiding je bieden

Het voordeel van de dagopleiding is dat we uitgebreid stil staan bij het therapeut of healer zijn. Je krijgt lessen in therapeutische technieken zodat je de cliënt op een zo efficiënt mogelijke manier in zijn proces kan begeleiden. Hiervoor zijn er vakken als ‘communicatie’ waarin we de wijze van vragen stellen uitdiepen. De juiste vragen stellen is een kunst apart. Een ander vak is ‘Energetische proces werk’. Innerlijk kindwerk, en een techniek om niet eigen energieën los te kunnen laten. Je krijgt technieken aangereikt waardoor je iemand die veel in zijn hoofd/ratio zit toch bij zijn gevoel kan brengen. Verder zijn er lessen die de fonoforesestof zoals Inge Schubert ze aanbiedt verder uitdiepen.

We gaan dieper in op hoe trilling en energie werkt. Op de verschillende planeet krachten en planeet energie en ontvangen daarbij ook de planeetzegel meditaties. Het kristalwerk en het werken met de vijf platonische lichamen (kubus, tetraëder, octaëder, icosaëder, pentagon dodecaëder en de bol).Ook besteden we tijd aan het leren werken met gekleurde zijde, oliën en essences. In zijn totaliteit is er veel tijd om in te gaan op inhoud en achtergrond informatie.


 
Onze Fonoforese Therapeuten

De Fonoforese therapeuten die de opleiding hebben afgerond of nog aan het volgen zijn staan hier op de lijst. Jij kunt zo je wenst contact met hun opnemen voor een stemvork behandeling of voor informatie over hoe zij de opleiding hebben ervaren. Wanneer jij de Fonoforese volgt wordt, wanneer je dat wenst, ook jouw naam op deze lijst geplaatst.Therapeuten & Therapeuten in opleiding

 

 

Data:
Je kunt elke maand instappen. Zie de Agenda voor de data. Op de maandagen van 10.00 - 17.00 uur 7 lesdagen per niveau

Kosten:
De opleiding kost € 575,- euro per niveau. Waarvan 100,00 euro te voldoen bij inschrijving. Het resterende bedrag in één keer voor aanvang van de opleiding of in 3 termijnen (is iets duurder i.v.m. administratie kosten). Je inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld betaald is én het inschrijfformulier bij mij binnen is. (je schrijft je per niveau in)

Je ontvangt van mij een map met losbladig lesmateriaal. Tijdens de opleiding kun je gebruik maken van de aanwezige stemvorken.


Mijn persoonlijke wens is dat een ieder de stemvorken kan gaan inzetten op haar/zijn eigen wijze en de Hogere intuïtie gebruikt wordt bij het werken er mee. Dit zal ik dan ook aanmoedigen en stimuleren tijdens de opleiding.

Lichtgroet Noor

 

Info en opgeven: Klik hier voor Contact of 06-28423459