Get Adobe Flash player

Docenten

Noor Elffers

Het merendeel van de lessen wordt door mijzelf gegeven. Noor Elffers

Daarnaast worden er lessen gegeven door de volgende Fonoforese docenten

 

Maria van Nueten

Zij heeft de volledige Fonforese opleiding afgerond in 2013. Daarnaast assisteert zij zeer regelmatig bij de workshops, dagopleiding en de modules. Zij woont en werkt in België. Wanneer u contact met haar wilt opnemen voor een workshop, lezing of behandeling in België dan kunt u dit via mij doen.

 
Irmgard van der Schans-Kirchholtes (Hurwenen)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. De opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut “Zuiver waarnemen”  en de opleiding Etherische Kristal Chirurgie zijn door haar eveneens doorlopen en afgerond. Een goede en liefdevolle therapeute met hart voor een ieder. Zij is mijn rechter hand in de Fonoforese basis modules. Zij is te bereiken op tel: 06-10011682 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Monique de Boer (Kaatsheuvel)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. Heeft de Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut afgerond met het specialisatie jaar "Zuiver waarnemen 3de jaar en de Etherische kristal Chirurgie ". Zij heeft een eigen praktijk in Kaatsheuvel. www.marama.nl. Als gast - docent werkt zij mee in de opleidingen Zuiver waarnemen.