Get Adobe Flash player

Nieuws

Solfeggio module: 21 juni, 26 juli en 23 augustus deel I

Tijdens deze module werken we o.a. met stemvorken in klankkasten om het geluid en de trilling zuiver in het auraveld van de cliënt te brengen.

Om klankkasten aan te schaffen voor de solfeggio stemvorken verwijs ik je door naar Bob van de Wilt. Hij maakt prachtige klankkasten. Er zijn twee soorten. De ene soort is betaalbaar en strak van maat en kleur. De andere soort is van prachtig hout, mooie gestroomlijnde vorm en speciaal op jouw wensen toegepast. Beslist een kijkje waard op zijn website. www.klankkasten.nl

Solfeggio & Enneagram  ∞  Bijzondere ontwikkelingen

Via channeling ontvangt Noor regelmatig nieuwe behandelwijze. In mei 2011 ontving zij informatie over de verbinding van de solfeggio frequenties met het enneagram. Het is een krachtige helende energie die er van de solfeggio stemvorken uitgaat, helemaal wanneer deze op een bepaalde volgorde na elkaar of tegelijk worden bespeeld.
Alle behandelingen die Noor doorkrijgt vanuit de Geestelijke wereld toetst zij in de dagelijkse werkelijkheid. Zo ook met de gechannelde informatie over de healing met solfeggio frequenties en het enneagram. Nathalie Bruys heeft de healing als eerste ontvangen. Voor haar was dit zo belangrijk dat zij dit verwerkte in haar kunstenaars opdacht.

 

Wat maakt de solfeggio zo belangrijk

Er zijn verschillende aandachtspunten tijdens een healing met klankkasten en solfeggio stemvorken:Solfeggio Love

  • In welke volgorde laat ik de solfeggio frequenties klinken
  • Wat gebeurd er wanneer ik ze tegelijkertijd laat klinken
  • Aan welke kant van het aura veld biedt ik de frequentie aan

Volgorde van de solfeggio frequenties:

De volgorde van de tonen maakt uit. De ene toon brengt 'iets' in beweging en de volgende toon beweegt 'het gegeven' naar 'iets' toe. Bv. wanneer er een blokkade is in het hartchakra is het goed om te starten en te eindigen met de 528 Hz. Omdat de blokkade op het hart vaak te maken heeft met eigenliefde en 528 Hz de liefdes frequentie is.

Een klacht aan het bekken en de benen wordt weer heel anders behandeld. Je start eerder met de 174 Hz frequentie die je de veiligheid geeft dat alles goed is en dat je in jezelf mag rusten en vertrouwen. 174 Hz geeft de basischakra vertrouwen en geruststelling. Vandaar uit werken we verder met in beweging brengende frequenties om de blokkade los te trillen om vervolgens de helende frequentie 528 Hz in te zetten om het DNA te ondersteunen met het zelfherstellend en zelfgenezende vermogen.

Wil je meer weten over Solfeggio klik hier>> Meester module Solfeggio

 

Stemvork beschrijving van 128 Hz Meesterstemvork

In de loop van de komende jaren zal ik steeds een stemvork uitlichten en hier een artikel over schrijven. De eerste beschrijving is van de Meesterstemvork 128 Hz. Deze heeft een directe verbinding met de oertoon van het universum. 1 trilling per seconde. Lees meer: Meesterstemvork 128 Hz