Get Adobe Flash player

Dagopleiding Fonoforese Frequentie therapeut

Dagopleiding Fonoforese Frequentie Therapie

U kunt elke maand instappen!
De dagopleiding wordt gegeven op maandag één keer per maand één lesdag van 10.00 tot 17.00 uur. Elk niveau telt 7 lesdagen. De basis niveaus kun je in elke volgorde volgen die voor jou prettig is. Je hoeft niet met niveau I te beginnen.

Ruim 10 jaar onderwijs ik de Fonoforese Frequentie therapie. De therapie waarbij de stemvork wordt ingezet op energieblokkades, spierverhardingen, meridiaanverstoringen, tinnitus, het verdrijven van pijn, slaapproblemen, rug, schouder en knieklachten, menstruatieproblemen en nog veel meer klachten. Zie Klachtenlijst stemvorken.

Hoe kan het zijn dat de stemvork bij zoveel verschillende soorten klachten kan ondersteunen. Puur en alleen omdat elke stemvork weer een andere frequentie heeft. De frequentie geeft het karakter aan de stemvork en bepaald zijn werkingsgebied. Daarnaast zijn er verschillende technieken hoe de stemvork toe te passen. Dit leer je tijdens de opleiding.

Tijdens de opleiding werken we met ruim 50 verschillende stemvorken en dus ook 50 verschillende frequenties. Je leert wat frequenties zijn en wat zij kunnen betekenen voor ons. Hoe wij de frequenties kunnen toepassen, zowel op het lichaam als in het auraveld. (Het is niet nodig deze 50 stemvorken te kopen. Tijdens de opleiding kun je werken met de stemvorken in het centrum.) De ervaring leert dat ieder zijn eigen set stemvorken samenstelt voor het werk wat hij of zij er mee wil gaan doen. De ene persoon is meer op chakra's gericht en zal daar de stemvorken op baseren de andere persoon is meer op meridianen gericht en heeft daardoor een ander stemvork palet nodig. Natuurlijk zijn er overlappende allround stemvorken en stemvorken die altijd worden ingezet zoals de reinigende stemvork en de antipijn stemvork.

 

Bekijk hier de inhoud van de niveaus

Elk niveau van zeven lessen heeft les elementen en behandelingen op het fysieke, emotionele en mentale vlak. In elke serie van zeven lessen komen hoofd, romp en ledematen behandelingen voor. Dit betekend dat er telkens rekening wordt gehouden dat de totale mens aanbod komt in zeven lessen.

Dagopleiding Niveau II  Start 13 april, 1  & 29 juni, 7 sept., 5 okt., 2 & 30 nov.
Dagopleiding niveau III Start 8 febr. 2016, 7 mrt., 4 april, 30 mei, 27 juni, 11 juli & 12 september
Dagopleiding Niveau IV Start: 26 sept., 24 okt., 21 nov., 12dec., 16 jan. 2017, 27 febr. en 13 maart
Dagopleiding Niveau I Start: voorjaar 2017
 

De verschillende niveau's

Je bent niet verplicht alle niveau's te volgen. Vier niveau's geven recht op een Diploma tot stemvork therapeut (te noemen: Fonoforese Frequentie Therapeut). Per niveau kun je kiezen om in te stappen. Wanneer je inschrijft voor een niveau wordt er verwacht dat je minimaal 6 lessen hebt gevolgd om een certificaat te ontvangen.

Kosten:

€ 575,00 voor zeven lesdagen. Hiervan 100,00 euro vooruit betalen bij inschrijving.
Incl. Uitgebreide lesmap met helder en overzichtelijk lesmateriaal kaarten & certificaat.
Lunch en warme sokken of sloffen zelf meenemen.

Stemvorken

Stemvorken kunnen worden gebruikt van het Centrum of worden aangeschaft tijdens de lessen. Het is beter de stemvorken niet vroegtijdig aan te schaffen. Tijdens de lessen wijst het aanschaffen zich vanzelf. Hierover wordt tijdens de eerste lessen advies gegeven.

Elk normaal formaat stemvork kost € 34,00 euro van roestvrij staal gemaakt in zuivere frequenties
Elke grote stemvork kost € 49,00 euro eveneens van roestvrij staal gemaakt in zuivere frequenties

Wanneer je stemvorken wilt aanschaffen kun je vanaf mei 2016 kijken op www.puur-noor.nl
Puur-noor is een webshop speciaal voor stemvorken en pure producten die onze trillingsfrequentie verhogen.

Zie hier voor een Stemvork Frequentie lijst met de meest gangbare stemvorken.