Get Adobe Flash player

Module Opleiding

levensbloem kleurFonoforese Modules: De Fonoforese Stemvork kristal opleiding in module vorm

Elke module bestaat uit vijf dagen. Er zijn in totaal vier basis modules en drie Meester modules.
Gedurende deze vijf dagen is het mogelijk elke dag in te stromen en mee te doen. Dit betekend dat je ook een losse module dag kan volgen. Vijf dagen met elkaar werken geeft de mogelijkheid om snel en diep de stof te leren beheersen. Hierdoor is het mogelijk om direct na één module van vijf dagen aan het werk te gaan met cliënten.

 

stemvork phispiraal

De modules hebben niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken maar juist ook een trilling verhogend effect waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met stemvorken. Een van de cursisten benoemde, dat het eerder een Healer opleiding is dan een therapeuten opleiding. Dit ontstaat ook doordat we de stemvorken combineren met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence en andere healing elementen. Mijn persoonlijke wens is dat een ieder de stemvorken kan gaan inzetten op haar/zijn eigen wijze en de Hogere intuïtie gebruikt wordt bij het werken er mee. Dit zal ik dan ook aanmoedigen en stimuleren tijdens de module dagen. Na afloop van een module ben je instaat de geleerde lesstof direct toe te passen.

De stemvorktrillingen dienen als initiator, blokkade breker en transformator naar Eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt, op een zachte trillende wijze, waardoor beweging en verlichting ontstaat.Basis en Meester modules

De Fonoforese Module opleiding zal bestaan uit vier basis modules en drie Meester modules elk van vijf (aaneengesloten) dagen.

Basis modules: Elke module is los te volgen. Je bent niet verplicht alle modules te doen. De Basis modules hoeven ook niet in volgorde van I tot IV gevolgd te worden. Wil je echter je diploma tot Fonoforese Therapeut halen dan zijn alle basis modules verplicht. Binnen een vijf daagse module kun je zelf kiezen hoeveel dagen je kunt komen. Uiteraard is het wel belangrijk jezelf aan te melden voor die dagen.

Meester modules: Voor de Meester modules is het wel belangrijk dat je de basis modules hebt afgerond. Wil je een Meester module volgen zonder de basis modules gevolgd te hebben dan is een gesprek met mij (Noor Elffers) noodzakelijk. Dit is omdat we in de extra modules werken met zeer hoge en verfijnde trillingsfrequenties die niet door iedereen ervaren kunnen worden.

De vier basis modules zijn gevormd en gechanneld door Inge Schubert en Thomas Kunne, de drie Meester modules waar dieper ingegaan wordt op Solfeggio, Goud/Aurum & Phi, en Pythagorasfrequenties en Christus frequenties zijn gechanneld en uitgewerkt door Noor

 

Lesstof van:

 
ocean dreamWat kan een module voor jou betekenen?

Daar Fonoforese een therapievorm is en werkt met trilling en frequenties, is het mogelijk dat zich blokkades aandienen en oplossen. Ook voor jou zelf gebeurt er veel in die dagen. Er zijn al meerdere cursisten van verschillende klachten afgekomen binnen een module. Een aantal cursisten beschrijft zelfs dat zij klachten vrij zijn of een enorme doorbraak hebben ervaren in hun leerproces. Los van dat er op fysiek, emotioneel en mentaal gebied veel gebeurt en transformeert is het ook mogelijk om spontaan inwijdingen te ontvangen en bijzondere imaginatieve ervaringen te hebben. Dit ontstaat door de schitterende trillingsfrequenties waarmee gewerkt wordt. Zij verhogen je trillingsfrequentie en daardoor je staat van bewustzijn. Je kunt rustig zeggen dat na het volgen van een module je frequentie behoorlijk is verhoogd. Bij de meeste cursisten is dit een blijvende frequentieverhoging. Iets wat je eenmaal weet vergeet je in de regel niet meer. Het is net als fietsen. Wanneer je eenmaal kan fietsen verleer je het niet meer.

Vijf dagen les voor 575,00 euro inclusief eten en drinken!!

1 lesdag: € 185,00 Euro   
2 lesdagen: € 320,00 Euro
3 lesdagen: € 430,00 Euro
4 lesdagen: € 550,00 Euro
5 lesdagen: € 575,00 Euro

Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal, twee vegetarische biologische maaltijden per dag (door een kok bereid) en koffie, thee, lekkers en gedegen lesmateriaal, professionele begeleiding en liefdevolle aandacht in overvloed.
Lestijden van 9.30 - 21.00 uur.

 

Lees Ervaringen van Fonoforese Cursisten

 
Meer informatie en vragen via: Contact

Inschrijven via formulier