Get Adobe Flash player

Opleiding Fonoforese algemeen

Opleiding voor stemvork werk, Frequentie- & toonpunctuur Therapeut

De stemvork trillingen dienen als initiator, blokkade breker en transformator naar Eenheid.
Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte trillende wijze waardoor beweging en verlichting ontstaat.Stemvork hand

De Fonoforese opleiding bestaan uit vier basis modules of basis niveaus, ontwikkeld door Inge Schubert en Thomas Kunne en drie Meester modules of meester niveaus ontwikkeld door Noor Elffers.
In de Meester modules of niveaus wordt dieper ingegaan op Solfeggio,  Pythagoras, Christus frequenties en Goud frequenties. Elk niveau en elke module is los te volgen. Je bent niet verplicht alle modules of niveaus te doen en ook de volgorde is niet van belang. Echter de Meester-modules en Meester-niveaus kunnen pas gevolgd worden na de basis gevolgd is of na een gesprek met Noor. Dit is i.v.m. de hoge verfijnde trillingen van de Meester lessen en om teleurstelling te voorkomen.whalespeak Wat kan de opleiding voor jou betekenen?

De opleiding brengt jou, naast het degelijk leren van het vak 'toonpunctuur en frequentie therapeut', een mooie weg voor je eigen ontwikkeling. Naast het vaktechnische element wat gericht is op hoe je kunt behandelen met stemvorken en kristallen, is er tijd en ruimte voor de eigen ontwikkeling. Tijdens de opleiding behandel je en wordt je behandeld door je medecursisten. Dit betekend dat je de behandelingen die je leert zowel ondergaat als toepast. Dit geeft een diep besef wat je met frequentie en stemvorken kan bewerkstelligen doordat je zelf de ervaring hebt ontvangen.

De dagopleiding is één lesdag per maand van 10.00 - 17.00 uur. Uiteraard gaat de dagopleiding in de ervaringen minder diep dan een module van vijf aaneengesloten dagen. Doch ook in één dag kunnen de trillingen en frequenties van de stemvorken je onvergetelijke ervaringen geven en de diepe celmassage laten voelen.

De modules zijn intensief. Één module bestaat uit vijf dagen of twee maal drie dagen. Door vijf dagen met elkaar en de lesstof te werken is het mogelijk om door een diep transformatie proces te gaan. Doordat je vijf dagen in een andere omgeving bent, weg uit de dagelijkse beslommeringen, is er de mogelijkheid meer tot jezelf te komen en kunnen je eigen processen de ruimte krijgen. Er zijn al meerdere cursisten van verschillende klachten afgekomen binnen één module. Een aantal cursisten beschrijft zelfs dat zij klachten vrij zijn of een enorme doorbraak hebben ervaren in hun leerproces. Lees hier Ervaringen van Fonoforese Cursisten.

Lesinhoud van de modules en de niveaus van de dagopleiding

Elk niveau of module heeft zijn eigen inhoud. Toch geeft elke module en elk niveau een mogelijkheid van een totaal behandeling. In elke module en in elk niveau kom je hoofd, romp of ledematen behandelingen tegen of behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen.


De Meester lessen zijn later toegevoegd en zijn geen Inge Schubert lessen. Noor wordt opgeleid door de Geestelijke wereld en krijgt regelmatig nieuwe inzichten en healingen door. Zij ontvangt de MeesterlessenHoe zien de dagen er uit

Lesdag Dagopleiding:

Start om 10.00 uur met meditatie of zang. Korte pauze, daarna theorie gedeelte. Na de lunch (zelf meenemen) komt het praktijk gedeelte waarin de geleerde theorie van de ochtend in praktijk gebracht wordt tijdens het  uitwisselen van behandelingen.

 

Lesdagen Module opleiding

We werken van 9.30- 13.00 uur en van 14.30 - 18.30 uur. Om 18.30 staat er een overheerlijke vegetarische biologische maaltijd klaar. Verandering van tijden is mogelijk. In de avonduren is er gelegenheid om vrij te oefenen, te wandelen, verhalen vertellen rond het "vuur". Zingen en dansen en wat nog meer in ons opkomt om te delen. Neem vooral je instrument mee.Data 2014

Dagopleiding

  • Je kunt elke dag instappen wanneer jij er aan toe bent.

Module opleiding

Je kunt in elke module instromen zodra je een Fonoforese avond "Basis" uitleg voor beginners 3 mei 2016 hebt gevolgd.

De meeste modules worden aangeboden in schoolvakanties.trainingsruimteWaar

In Geldrop in het centrum zelf. Lunch en Diner worden in het centrum genuttigd. Een geweldige kokkin die al meerder modules voorzien heeft van overheerlijke gerechten verzorgd de maaltijden. Er wordt vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch voor ons gekookt. Maaltijden en Lunch. De omgeving is prachtig. Kortom het belooft weer heerlijke ontspannen dagen te worden.

Let op! Sommige modules worden in Belgie gegeven. Onze Zuiderburen hebben veel belangstelling voor deze prachtige vorm van frequentie gebruiken voor heling.Kosten

Dagopleiding:

€ 575,00 euro per niveau

Module opleiding

Vijf dagen les voor 575,00 euro inclusief eten en drinken!!

1 lesdag: € 185,00 Euro   
2 lesdagen: € 320,00 Euro
3 lesdagen: € 430,00 Euro
4 lesdagen: € 550,00 Euro
5 lesdagen: € 575,00 Euro

Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal, twee vegetarische biologische maaltijden per dag (door een kok bereid) en koffie, thee, lekkers en gedegen lesmateriaal, professionele begeleiding en liefdevolle aandacht in overvloed.
Lestijden van 9.30 - 21.00 uur.

Met een dieet wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, geef dit tijdig door. Bij de lessen ontvang je een super dikke syllabus met lesmateriaal en mooie afbeeldingen. Goed verzorgt en duidelijk.

Er zijn diverse goedkope overnachtingen te regelen via Bed & Breakfast. Er kan ook in het centrum overnacht worden. Vraag naar de voorwaarden hiervoor bij uw inschrijving.

Overleg is altijd mogelijk over betalingsregelingen e.a. zaken zie hiervoor onderaan  "Tarieven"


 
Onze Fonoforese Therapeuten

De Fonoforese therapeuten die de opleiding hebben afgerond of nog aan het volgen zijn staan wanneer zij dat wensen op de lijst. Jij kunt zo je wenst contact met hun opnemen voor een stemvork behandeling of voor informatie over hoe zij de opleiding hebben ervaren. Wanneer jij de Fonoforese volgt wordt, wanneer je dat wenst, ook jouw naam op deze lijst geplaatst. Therapeuten & Therapeuten in opleidingInfo en opgeven:

Klik hier voor Contact formulier of bel 06-28423459