Get Adobe Flash player

Workshops

De Fonoforese Academie biedt elke maand een stemvork workshops aan:Stemvorken

Tijdens een workshopdag worden altijd meerdere behandelingen aangereikt. Jij kan kiezen welke behandeling je graag wilt ervaren. Het ene moment kan je lekker liggen en de behandeling van je keuze ontvangen, het andere moment geef jij een behandeling. In elke workshop zijn er drie vormen te beleven:

  • de uitleg en theorie
  • het ervaren van de behandeling
  • het geven van de behandeling

Ondanks dat het nieuwe stof is en je wellicht nog niet echt bekend bent met de stemvorken zal het een ontspannen dag zijn vol genieten. De prettige sfeer, professionele en liefdevolle begeleiding plus het lesmateriaal maken dat je een leerzame en goede dag hebt.

Alle workshopdagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Je kunt al vanaf 9.30 binnen komen om nog even aan te komen en wat te drinken voordat we beginnen.

De data van de workshops staan bij de workshop van je keuze of in de Agenda

Let op!! er is vier keer per jaar een Fonoforese avond "Basis" uitleg voor beginners. De eerst volgende is op 3 mei 2016 van 19.30 - 21.30 uur. Inschrijven is noodzakelijk. De lesavond is gratis te volgen je betaald eventueel alleen het lesmateriaal.

Staat er bij de workshop van je keuze geen datum, schrijf dan wel in echter zonder te betalen. Zo weten wij dat je belangstelling hebt voor de workshop. Wanneer er vier mensen ingeschreven staan plannen wij een datum.

Is dit je eerste kennismaking met Fonoforese en weet je er weinig van dan is dit misschien een goede tekst om te lezen >>> Fonoforese wat is het

Inschrijfformulier workshop