Get Adobe Flash player

Chakra balans & Ik kracht versterken

Fonoforese stemvork workshop “Chakra balans & IK kracht versterken”chakrabalans

 In deze stemvork workshop krijg je een chakrabalans behandelingen aangereikt en twee “Ik” kracht versterkende behandelingen.

Een chakra behandeling met 7 verschillende stemvorken. Voor alle duidelijkheid; de "Ik-kracht" versterkende behandeling is niet gericht op het versterken van het ego maar op het versterken van je innerlijke kracht zodat je instaat zult zijn om “nee” te zeggen tegen zaken die niet goed voor je zijn.


Er is nog geen nieuwe datum gepland. Wanneer je deze workshop dag graag wilt doen schrijf je dan toch gewoon in. Zodra er vier mensen ingeschreven staan kiezen we een datum waarop we met elkaar kunnen werken.

We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Je bent vanaf 9.30 welkom.
De kosten voor een workshop zijn 85,00 euro. Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal,  koffie, thee, lekkers, gedegen lesmateriaal en kaartmateriaal, professionele begeleiding en liefdevolle aandacht in overvloed.


chakra dierenriemDe behandelingen die in je syllabus staan:

  • Chakrabalans met acht stemvorken: Zeven stemvorken voor elk chakra en de meester stemvork voor het afsluiten en afronden van je behandeling.
  • Ik kracht versterken via je naam. Met behulp van numerologie komen we tot de bekrachtigende stemvork voor jou. Hiermee ontvang je een behandeling. Deze behandeling versterkt je eigenheid en kwaliteiten.
  • Ik kracht versterken via je sterrenbeeld en ascendant. Met behulp van numerologie bepalen we de juiste twee stemvorken voor deze behandeling.


Tijdens een workshopdag kun je kiezen welke behandeling je graag wilt ervaren. Het ene moment kan je lekker liggen en de behandeling van je keuze ontvangen, het andere moment geef jij een behandeling. In elke workshop zijn er drie vormen te beleven: de uitleg en theorie, het ervaren van de behandeling en het geven van de behandeling.

Ondanks dat het nieuwe stof is en je wellicht nog niet echt bekend bent met de stemvorken zal het een ontspannen dag zijn vol genieten.

De prettige sfeer en liefdevolle begeleiding, de maaltijd en de muziek maken dat de workshop een feestdag voor jezelf zal zijn.

Contact