Get Adobe Flash player

Tinnitus (oorsuizen)

Fonoforese workshop “Tinnitus behandelen” tinnitus oorkrt

In deze workshop krijg je behalve een gedeelte theorie en achtergrond drie verschillende behandelingen aangereikt om tinnitus (oorsuizen) te behandelen.

Oorsuizingen komt heel veel voor. Je kunt het hebben van heel licht tot heel heftig. Het kan zelfs zo sterk zijn dat het je hele leven gaat bepalen en je er gek van wordt. In mijn praktijk heb ik verschillende mensen gehad die hier last van hadden en hebben. Oorsuizen kan door meerdere factoren ontstaan. Afhankelijk van deze factoren is het makkelijker of moeilijk te genezen. Mijn ervaring is dat de stemvorken hier, hoe dan ook, verlichting in kunnen brengen en dat is vaak al heel prettig.Datum: 30 mei 2016

Op de internationale therapeuten beurs waren er veel mensen die vragen hadden over de Tinnitus. Er is op dit moment geen datum gepland. Mocht je wel belangstelling hebben meld je dan aan. Zodra er vier mensen aangemeld zijn zal ik een nieuwe datum bepalen.

We beginnen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Je bent vanaf 9.30 welkom.

 


De behandelingen die in je syllabus staan: 

  • Theorie over tinnitus en oorsuizen, met welke organen hebben de verschillende soorten tinnitus te maken.
  • Opstijgende energie behandelen, vaak gaat er teveel energie naar het hoofd en te weinig naar het hart.
  • Tinnitus behandeling via het oor (eenvoudig)
  • Tinnitus behandeling uitgebreid met specifieke meridiaan punten (uitgebreidere vorm)


Tijdens een workshop dag kun je kiezen welke behandeling je graag wilt ervaren. Het ene moment kan je lekker liggen en de behandeling van je keuze ontvangen, het andere moment geef jij een behandeling. In elke workshop zijn er drie vormen te beleven: de uitleg en theorie, het ervaren van de behandeling en het geven van de behandeling.

Ondanks dat het nieuwe stof is en je wellicht nog niet echt bekend bent met de stemvorken zal het een ontspannen dag zijn vol genieten.

De prettige sfeer, professionele en liefdevolle begeleiding zullen maken dat jij je welkom voelt.

 

Contact